Nyomtatás
Megjelent: 16-07-04
Írta: G. Gabriella
Szaunázási útmutatók

gabriella

Üdvözlöm a SAUNA KING® régi kedves ügyfeleit, ill. minden ügyfélkörünkhöz újonnan csatlakozó tagunkat.

Köszönöm, hogy megtisztelnek azzal, hogy elolvassák új blogom legelső bejegyzését.

Először is szeretnék bemutatkozni: nevem Gondár Gabriella, én vagyok az egyedi szaunákat gyártó Sauna König Kft egyik ügyvezetője.Cégünket 2008 októberében alapítottuk. Immáron 8 éve élvezem a munkámat, számomra olyan ez, mint egy hobbi – ugyanúgy, mint a szaunázás.

Blogom elindításának oka, hogy
- szeretnék ügyfeleinkkel, tapasztalt szauna-rajongókkal, ill. szaunázás területén a „kezdőkkel” saját platformon kedvenc témámról beszélgetni: szauna és wellness.
- szauna kezdőknek hasznos tippeket, tanácsokat adjak,
- a tapasztalt szaunázók részére is nyújtsak „valami újat” és esetlegesen érdekes újdonságokról számolhassak be,
- bemutassam cégünk fiatal csapatának kalandos életét.

Tisztában vagyok azzal, hogy az internet tele van hasonló blogbejegyzésekkel, de remélem, hogy ebben a témában még sincs annyi blog ill. hogy remélhetőleg érdekes bejegyzéseimmel felkelthetem érdeklődésüket.

Mivel szaunák gyártásával foglalkozó cég ügyvezetőjeként, de elsősorban óriási szauna rajongóként sok tapasztalattal rendelkezem a szaunák világában, örömmel várom a szauna „újoncok” kérdéseit ill. tapasztalt szaunázók tapasztalatait / témajavaslatait!

Arra törekszem, hogy minden héten jelentkezzem egy-egy új, érdekes szauna témával, hogy azzal „tompítsam” a hétköznapok stresszét illetve kedvet csináljak a szaunázáshoz! ☺☺☺

G. Gabriella