Hotel Kapitány

Sümegen, a több mint hét évszázada épült Sümegi Vár tövében fekszik szaunatúrám 3. állomása, a Hotel Kapitány.

Szaunatúráimat általában valamilyen hétvégi wellness csomag keretén belül szoktam megejteni, de ezúttal kivételt tettem, ugyanis a hotel "őszi hétköznapok" wellness akciójának nem tudtam ellenállni.

 

 

Hotel Flamingo

Magyarországi szaunatúrám második állomása a Balaton part, mely egész évben remek pihenőhely, sok-sok kiváló wellness-szállóval. Ebben a cikkemben másik kedvencem, a balatonfüredi Flamingo Hotel wellness részlegét állítom pellengérre.


 

 

Karos-Spa / Forrás: www.karos-spa.hu

Új cikksorozatot indítok blogomban: Szaunatúra Magyarország wellness szállóiban.

Sok magyar wellnesshotelben megfordultam az elmúlt években, mind a munkám során, mind pedig magánemberként. Régebbről származó és friss tapasztalataimat most összegyűjtöttem és ebben az új cikksorozatomban ezen személyes élményeimet osztom meg Önökkel.  

 

gabrielle gondar

Gondár Gabriella

ÜGYVEZETŐ

Gondár Gabriella vagyok, a Sauna König Kft ügyvezetője és egyben eme blog szerzője. Blogommal arra a feladatra szeretnék kísérletet tenni, hogy csokorba gyűjtsek mindent, ami a szaunázáshoz kötődik: hasznos információk, tanácsadás és élménybeszámoló... Remélem, Ön is szívesen fogja olvasni blogomat és megtisztel hozzászólásával!

facebook banner

instagram

Ma 10

Tegnap 8

Utolsó 30 napban 199

Összesen 37357