Hotel Flamingo

Magyarországi szaunatúrám második állomása a Balaton part, mely egész évben remek pihenőhely, sok-sok kiváló wellness-szállóval. Ebben a cikkemben másik kedvencem, a balatonfüredi Flamingo Hotel wellness részlegét állítom pellengérre.


 

 

Voltam itt már talán 7-8szor is, de ide bármikor szívesen visszajövök, mert mindent szeretek ebben a hotelban: a szobákat, a wellness t, az ételeket, a strandot, mindent.  Itt megadják azt a jó érzést, hogy fontos vagyok és fontos a kényelmem. Mert a bezártságot, a szűkös helyeket, a zsúfoltságot nem szeretem. Különösen a szaunában nem. Az ugyanis egy olyan hely, ahol bár többen vagyunk, lehetőséget kell kapni a kényelemre, a befelé figyelésre, az ellazulásra, hogy ne csak a test, hanem a lélek kis "méreganyagai" is kiürülhessenek.

És ezt nagyon jól tudják a Flamingo Hotelben, ahol sokszínű és színvonalas wellness részleg segíti a vendégek ellazulását:  

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése

0 / 1000 Karakter korlátozás
Your text should be in between 40-1000 characters
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Nincsenek hozzászólások

gabrielle gondar

Gondár Gabriella

ÜGYVEZETŐ

Gondár Gabriella vagyok, a Sauna König Kft ügyvezetője és egyben eme blog szerzője. Blogommal arra a feladatra szeretnék kísérletet tenni, hogy csokorba gyűjtsek mindent, ami a szaunázáshoz kötődik: hasznos információk, tanácsadás és élménybeszámoló... Remélem, Ön is szívesen fogja olvasni blogomat és megtisztel hozzászólásával!

facebook banner

instagram

Ma 7

Tegnap 9

Utolsó 30 napban 280

Összesen 37186