Új Év

2019 a Merkúr éve. Asztrológusok szerint idén sokkal nyitottabbak leszünk az újdonságokra, fogékonyabbak a változásokra, ezért most keresve sem találnánk jobb alkalmat arra, hogy fogadalma(ka)t tegyünk.

.

 

 

Általában az életmódbeli változások szerepelnek a legfontosabb célok között: "Jövőre elkezdek sportolni, jobban odafigyelek magamra, az egészségemre és leadok pár kilót.."

Aztán eltelik egy pár nap vagy hét, és sok esetben kudarcba fullad az elképzelés. De akkor mi kell ahhoz, hogy ne történjen így? A megoldás kulcsa maga a fogadalom: tűzzünk ki reális célt!

Íme, néhány könnyedén betartható életmódbeli újévi fogadalom:

Figyeljünk oda az étkezésre: Első lépésként próbáljuk lecserélni a fehér lisztes készítményeket teljes kiőrlésű termékekre. Törekedjünk arra, hogy rendszeresen fogyasszunk zöldségeket és gyümölcsöket, illetve próbáljuk csökkenteni a cukorbevitelt.

A sportolást fokozatosan vezessük be: A szervezet hirtelen megterhelése inkább a kárunkra válik, minthogy a hasznunkra. Ha módunkban áll, kérjük ki szakember véleményét, de ma már rengeteg edzéssel kapcsolatos tartalmat találhatunk az interneten is.

Teremtsen magának „énidőt”: Nem is gondolnánk, milyen nagy haszna van a saját magunkra fordított, személyes időnek. Lehetnek ezek apró, a mindennapi rutinból elcsípett pillanatok, vagy hosszú, kényeztetéssel töltött órák, a lényeg, hogy ebben az időben csak ön legyen a középpontban. Ha még ehhez társul egy kellemes, pihentető szauna élmény akkor teljesen feltöltődve nézhet szembe a gondokkal.

Magazinunk téli számában található szaunázási tanácsokkal, szauna kiegészítőkkel és kihagyhatatlan akciókkal igyekszünk kedvet csinálni önnek a szaunázáshoz és ezáltal hozzájárulni az egészségesebb életvitelre tedd fogadalmak betartásához!

Egészségben és boldogságban teli Új Évet kívánok Önöknek!

alairas

Gondár Gabriella
Ügyvezető

blog socal2

Szóljon hozzá!

Hozzászólás beküldése

0 / 1000 Karakter korlátozás
Your text should be in between 40-1000 characters
Your comments are subjected to administrator's moderation.
  • Nincsenek hozzászólások

gabrielle gondar

Gondár Gabriella

ÜGYVEZETŐ

Gondár Gabriella vagyok, a Sauna König Kft ügyvezetője és egyben eme blog szerzője. Blogommal arra a feladatra szeretnék kísérletet tenni, hogy csokorba gyűjtsek mindent, ami a szaunázáshoz kötődik: hasznos információk, tanácsadás és élménybeszámoló... Remélem, Ön is szívesen fogja olvasni blogomat és megtisztel hozzászólásával!

facebook banner

instagram

Ma 7

Tegnap 9

Utolsó 30 napban 280

Összesen 37186